I LOVE SUSHI EDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3498 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Ede. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 15:08 Lekker gegeten
28 jan 2023 om 21:26 Het eten was te laat en de Sushi smaakt alsof het als een week in de koelkast ligt..
23 jan 2023 om 20:18 Koud eten, 6 minuten rijden, hoeft echt niet zo lang te duren, gelukkig was het echt heerlijk pittig. Volgende keer even wat meer medeleven als ik bel waar m'n bestelling blijft
15 jan 2023 om 23:42 Eten was heerlijk!
12 jan 2023 om 21:46 Eten was goed
7 jan 2023 om 19:46 Helemaal kut
3 jan 2023 om 19:29 Bezorging was heel snel. De sushi zelf was niet lekker. De rijst smaakte niet lekker, heel zoet.
31 dec 2022 om 0:51 eten was koud
30 dec 2022 om 20:31 Veel te laat en koud. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
27 dec 2022 om 23:26 It took them a long time to come and when the food came it was cold, apart from the fact that what they brought me was not what I ordered
27 dec 2022 om 20:17 Eten is lekker, maar voor een dinsdag is 2 uur en 15 min echt heeeel lang. Niet blij mee...
27 dec 2022 om 19:08 Vlotte levering, heerlijke sushi