I LOVE SUSHI EDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3614 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Ede. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 9:48 Vriendelijke bezorger.
6 jun 2024 om 23:27 De avocado was bruin en had vlekken. De sushi met gebakken uit zaten hooguit 3 uitjes op.
6 jun 2024 om 22:37 Prima
5 jun 2024 om 0:08 Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.
2 jun 2024 om 23:15 Super en lekker
1 jun 2024 om 20:34 na iets meer als 2 uur mn bestelling aangekomen. ontbreekte helaas een paar sushi’s, dus na nog een keer telefonisch contact kregen we de sushi uiteindelijk nog bezorgd met 1 gratis stukje sushi… al met al na 2,5 uur kunnen eten… laatste keer denkik
27 mei 2024 om 21:38 Ze hebben ook echt heerlijke vegatarische sushi! Echt aanrader.
19 mei 2024 om 20:20 We kregen cola zero ipv gewone cola. Daar baalde mijn dochter een beetje van. Is stuk minder lekker. Verder was alles naar wens
12 mei 2024 om 20:47 Erg snel bezorgd maar het eten viel helaas tegen. De sushi was smakeloos. Ben echt beter gewend.
10 mei 2024 om 23:23 Lekker gegeten, bezorger was netjes optijd, de bezorgtijd was wel net wat langer maar dat kwam ook omdat het wat drukker was. Het eten was erg lekker, zag er mooi uit en was goed ingepakt. Ik ben erg tevreden en ga zeker nog een keer bestellen hier
4 mei 2024 om 21:24 Sushi was erg plakkerig en veel te zoutig. Niet te vreten
30 apr 2024 om 19:59 Wachten was in de oneindigheid, gebeld en duurde nog 15 minuten. Bijna 2 uur levertijd. Echt belachelijk.