I LOVE SUSHI EDE

I LOVE SUSHI EDE Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3392 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Ede. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 22:25 De sushi was 90% rijst, 10% vis. De vis die er in zat was niet vers. De tonijn hebben we niet aangeraakt omdat die eruit zag alsof die meerdere dagen oud was. De sushirijst was niet vers. De komkommer en avocado waren ook oud. Slechtste sushi ooit.
13 mei 2022 om 20:32 Uur te laat boven op de 40 minuten die Het al duurde. was koud en grote hompen was het geld zeker niet waard.
13 mei 2022 om 15:38 Unfortunately the filling of the spring rolls did not taste good. The salmon nigiri is fine.
9 mei 2022 om 18:45 Altijd goed
8 mei 2022 om 20:21 Het was heerlijk en keurig op tijd door een vrienderlijke bezorger bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
8 mei 2022 om 9:52 Prijs kwaliteit prima, alleen erg veel rijst om de sushi
30 apr 2022 om 0:13 Het, was heerlijk
28 apr 2022 om 20:13 Veel te laat bezorgd, zeer onvriendelijke bezorger en slappe loempia’s.
25 apr 2022 om 19:33 Ze kwamen later maar hebben keurig gebeld, eten vond ik tegenvallen, niet netjes in elkaar zitten en smaakloos, jammer.
24 apr 2022 om 19:52 Er zat op de poke bowls veel wasabi mayo met teveel wasabi. Voor ons te pittig. Liever wat milder en zelf wasabi kunnen toevoegen. Nu bepaalde dat het hele eten.
16 apr 2022 om 21:55 Was weer heerlijk!
8 apr 2022 om 21:30 Altijd lekker, vers en goed op smaak. Vriendelijke bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden.