I LOVE SUSHI EDE

I LOVE SUSHI EDE Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2989 beoordelingen
22 nov 2020 om 23:08 Geweldig lekker eten. Vriendelijke en snelle bezorger.
21 nov 2020 om 21:41 Super lekker gegeten! Zag er ook goed uit
20 nov 2020 om 23:16 17.55 uur besteld, zou 40 minuten duren en om 20.00uur hadden we het eten nog niet na al drie keer gebeld te hebben. Warme gerechters waren koud en krokante dingen waren slap. Dit keer dus hele slechte ervaring!!!
20 nov 2020 om 21:20 Was erg lekker. Slices sushi hadden wat smaller gemogen. Super Eerste ervaring!
20 nov 2020 om 20:51 Eten zou na 43 minuten worden bezorgd en dit werd 70 minuten. Loempia’s waren koud.. We hebben al vaker besteld maar deze laatste was heel teleurstellend. Duurde gewoon te lang.
20 nov 2020 om 20:14 De spiesjes en de dumplings waren nagenoeg koud (wederom). De sushi is lekker, zoals altijd.
16 nov 2020 om 7:12 Het zou 45 minuten duren de bezorging, maar zonder een bericht werd het anderhalf uur. Dat was niet grappig.
15 nov 2020 om 22:27 Veel te laat bezorgd. 17:30 aangegeven als gewenst bezorgtijd en 18:15 ontvangen. Geen bericht van vertraging ontvangen.
15 nov 2020 om 20:11 Om 15.00 uur besteld voor tijdvak 18.00 uur. 19.30 uur bezorgd. Dat was erg jammer
15 nov 2020 om 9:36 Kwaliteit van het eten was prima. Het eten was vers, alleen de nigiris waren te groot om in een hap te eten. Bezorging duurde meer dan 2 uur. Na 1,5 uur kregen we pas een berichtje dat het eten onderweg was en dat bezorgen duurde ook ruim 45 min.
14 nov 2020 om 22:37 De bestelling werd pas na 2 uur geleverd volgens de app waren ze er bijna na 45 min. Een deel van de sushi viel uit elkaar. Dit ben ik niet gewend van deze tent
14 nov 2020 om 20:21 Laatste x 2.5 uur gewacht. Vanavond met goede hoop nogmaals wat besteld. Zonder te laten weten waar mijn bestelling bleef, belde ik op. Altijd hetzelfde antwoord; het is druk. Je bezorging kan er elk moment zijn. Bezorging kwam een uur te laat. Nooit meer